Güncel Haberler

Olympiakos Harrsion’ı Gündeme Aldı

Önümüzdeki sezon için guard rotasyonunu yenilemek isteyen koç Blatt yönetimindeki Olympiakos, 2 numara için önceliğine genç Sırp yıldız Vanja Marinkovic’i almıştı ancak Sacramento Kings tarafından 2. turda draft edilmesi ve önümüzdeki sezon NBA takımının onu kadroda düşünmesini açıklamasının ardından Kırmızılar rotalarını B planı olarak gördükleri isimlere çevirdiler.

Yunan ekibinin B planı olarak gördüğü öncelikli isim ise temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta‘da çok iyi bir sezon geçiren Aaron Harrison olacak. Ancak skorer oyuncunun öncelikle NBA yaz liginde Boston Celtics forması ile boy gösterip NBA kontratını kovalayacağını da belirtmem gerekli.

Ayrıca Sizlere daha önce ilettiğim üzere Zenit ile Baskonia da skorer oyuncu ile ilgileniyorlar.

1.98 oyunda olan Harrison hem 2 hem de 3 numarada görev alabiliyor, hatta bu sezon Webster’ın formsuz olduğu maçlarda koç Erdoğan onu 1 numarada bile verimli kullanmıştı. BSL’de 33 maçta ortalama 30 dakika süre alırken 15.0 sayı, %42.0 3 sayı, 3.4 ribaund, 3.5 asist ve Eurocup’da ise 9 maçta ortalama 27.4 dakikada 13.1 sayı, %44.2 3sayı, 3.1 ribaund, 3.1 asist ortalamaları ile mücadele etmişti. Umarım temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko ya da Anadolu Efes onu kadroda düşünür, bu sezon izlediğimiz Erick Green’den de James Anderson ya da Rodrigue Beaubois’dan da çok daha faydalı olabilecek bir skorer ki oyunun savunma tarafında da gayet savaşçı ve karakterli bir oyuncu.

https://youtu.be/s68CmfzYCVs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …