Güncel Haberler

Olympiakos Genç Skoreri Kadrosuna Katmak İstiyor

Olympiakos, Sırp ekibi Partizan ile alışveriş yapmayı seviyor. Daha önce kadrolarına Milutinov ve Williams-Goss gibi önemli isimleri katmışlardı. Şimdi de genç Sırp skorer Vanja Marinkovic ile ilgileniyorlar.

Marinkovic’in Partizan ile önümüzdeki sezon için de geçerli bir kontratı var, dolayısıyla Yunan ekbinin siyah beyazlılara düşük de olsa bir serbest kalma bedeli ödemesi gerekecek bu transferi gerçekleştirebilmek için. Diğer taraftan başka takımların da genç skorer ile ilgilendiği söyleniyor ama şimdiye kadar en ciddi teklif Olympiakos’dan geldi.

22 yaşında olan 1.99 boyundaki genç oyuncu etkili bir şutörden önemli bir skorere evrilme yolunda emin adımlarla ilerliyor 2 sezondur. Bu sezon da koç Trinchieri’nin gelmesiyle gelişimi ivme kazandı ve artık çok daha olgun bir basketbol oynuyor. Yaş grubunun en yetenekli oyuncularından biri olan Marinkovic şuanda takımı ile birlikte Sırbistan Ligi final serisinde Kızıl Yıldız karşısında mücadele ediyor ve Eurocup sahnesinde yer aldığı 16 maçta 12.4 sayı, 2.3 ribaund, 2.3 asist istatistikleri ile parlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …