Güncel Haberler

Olympiakos Rotasını Teodosic’e Çevirdi!

Koç Blatt yönetiminde iddialı bir kadro kurmak isteyen Olympiakos, guard rotasyonuna yıldız bir ismi katma konusundan vazgeçmiyor.

Eski oyuncuları Kostas Sloukas ile ilgili girişimleri başarısız olunca, rotalatını bir başka eski oyuncuları, bir diğer yıldız guard Milos Teodosic‘e çevirmiş durumdalar ve 2 yıllık toplam 2.5 milyon dolarlık tekliflerini sundular.

Sezon ortasında Clippers’dan ayrıldıktan sonra bir takımla anlaşmayan ve milli takımla Eylül’de başlayacak Dünya Kupası’na hazırlanan Sırp guard ile Virtus Bologna ile CSKA Moskova da yakından ilgileniyorlar, hatta İtalyan ekibi teklifini sunmuştu bile Teo’ya.

Oyuncuya yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre şimdilik teklifleri sadece dinliyor tüm Euroleague opsiyonlarını değerlendirdikten sonra karar vereceği belirtiliyor.

1.96 boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli guard, De Colo’nun ayrılmasıyla beraber CSKA’ya daha yakın görünse de henüz resmi bir teklif almadı Rus ekibinden. Ayrıca turnuva öncesi de bir takımla anlaşmaya sıcak bakmadığı haberleri geliyor. Onu Euroleague’de izleyeceğimize kesin gözüyle bakıyorum, bu nedenle Bologna’nın şansı bana göre yok. Olympiakos ile CSKA arasında gidip gelecektir Sırp yıldız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …