Güncel Haberler

RESMİ: Pitino Panathinaikos’a Dönmeyeceğini Açıkladı!

Geçtiğimiz sezonun ortasında Panathinaikos‘un başına geçen takımı adeta ayağa kaldıran Birleşik Amerikalı efsane koç Rick Pitino Yunan ekibinin kendisine yaptığı başkan ve koçu olarak devam etme teklifini reddetti, kariyerine ABD’de devam edeceğini açıkladı.

Tecrübeli koç NBA’de tam zamanlı bir iş (koçluk, oyuncu personeli ya da danışmanlık rolü) arayışına dönmek istiyor.

Bu gelişme üzerine Yeşiller’in B planı takımın eski oyuncu ve koçlarından, bu sezon Peristeri’yi çalıştıran Argiris Pedoulakis’i göreve getirmeye çalışmak olacak.

Pitino sosyal medya hesabı üzerinden de şu açıklamayı yayınladı:

İnanılmaz bir sezonu geride bıraktım. Tüm Panathinaikos oyuncularına ve gösterdikleri müthiş çabaya teşekkür etmek istiyorum. Bana ve sistemime bağlılıkları, güvenleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Tutkulu kulüp başkanımıza da teşekkür ediyorum. Son olarak Yunan halkına nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Bu müthiş ülkenin kalbimde her zaman yeri ayrı olacak. Hepinizi çok özleyeceğim ama artık eve dönüyorum ve hayatın bana getireceği bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …