Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi NBA Patentli Uzunu Takımda Tuttu

Önümüzdeki sezon için koç Sfairopoulos yönetiminde Euroleague play-off hedefine göre iddialı bir kadro kurmak isteyen Maccabi Tel Aviv iç transferde ilk imzasını attırdı. Sizlere geçtiğimiz günlerde detaylarını ilettiğim üzere NBA patentli uzun ile anlaştılar ve resmi açıklama yapıldı.

Maccabi Tel Aviv ile Tarik Black arasındaki yeni anlaşma 2 yıllık ve hem bu yaz hem de önümüzdeki yaz NBA çıkış maddeleri içeriyor.

2018 yazından bu yana İsrail ekibinin formasını giyen 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun, Euroleague sahnesinde 26 maçta ortalama 21:30 dakika süre alırken, 11.0 sayı, 5.4 ribaund istatistikleri ile dikkatleri çekmiş, sezonun en değerli uzunları arasındaki yerini almıştı. Güçlü fiziği, alçak posttaki etkinliği ve mobilitesi ile yüksek tempoda daverimli olan, savunmada kısalara yapılan baskının verimli olabilmesi için çemberi de iyi koruyabilen bir uzun. Maccabi onu NBA’e kaptırmazsa önemli bir hamleye imza atmış olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …