Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv İç Transferde İlk İmzayı Attırıyor

Euroleague‘de yine istediğini alamasa da İsrail Winner Lig’de 53.şampiyonluğuna ulaşarak biraz olsun moral bulan Maccabi Tel Aviv‘de ilk transfer hamlesi Birleşik Amerikalı uzun Tarik Black‘ı takımda tutmak olacak. Oyuncu ile yapılan yeni anlaşmanın yakında resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Maccabi Tel Aviv ile Black önümüzdeki sezon için 1.4 milyon değerindeki kontrat üzerinde anlaştılar. Ancak 15 Temmuz’a kadar Black NBA’den iyi bir teklif alıp değerlendirmek isterse kontratın geçerliliği olmayacak ve tekrar NBA’e dönecek tecrübeli uzun.

2018 yazında İsrail ekibine katılan 27 yaşındaki Black, Euroleague sahnesinde 26 maçta ortalama 21:30 dakika süre alırken, 11.0 sayı, 5.4 ribaund istatistikleri ile dikkatleri çekmiş, sezonun en değerli uzunları arasındaki yerini almıştı. Güçlü fiziği, alçak posttaki etkinliği ve mobilitesi ile yüksek tempoda daverimli olan, savunmada kısalara yapılan baskının verimli olabilmesi için çemberi de iyi koruyabilen bir uzun. Maccabi onu NBA’e kaptırmazsa önemli bir hamleye imza atmış olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=iT_sqFIX9Cc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …