Güncel Haberler

Maccabi O’Bryant’ı Takımda Tutmak İstiyor

Maccabi Tel Aviv için geride bıraktığımız sezon belki çok iyi geçmedi ama Euroleague‘deki çaylak sezonunu geçiren Johnny O’Bryant bireysel performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

İsrail ekibi ile kontratı sona erdiği için teklifler de almaya başladı ki bunlar arasında en ciddi olanı temsilcimiz Anadolu Efes’den gelmişti. Bu noktada koç Sfairopoulos’un önümüzdeki sezon planları içinde yer alan Birleşik Amerikalı uzunu kaptırmak istemeyen Maccabi de teklifini arttırdı. O’Bryant’ın NBA piyasasını da biraz yoklamak istediği bu nedenle iki takımın teklifini de şimdilik beklemeye aldığı söyleniyor.

26 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun dış şutlardaki etkinliği ve güçlü fiziği ile ribaundlarda da dominant bir oyuncu olduğunu Euroleague’deki çaylak sezonunda kanıtlamıştı, 10.6 sayı, 5.9 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Mobil bir uzun olması ve geçiş hücumlarında etkili olması ile birlikte tam saha basketbolunu seven takımlarda yani hem Maccabi’ye hem de Anadolu Efes’e çok faydalı olabilecek bir oyuncu.

https://youtu.be/TEBh7gwjlak

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …