Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız Skorerini Takımda Tuttu

Adriyatik Lig şampiyonluğuna ulaşarak önümüzdeki sezon tekrar Euroleague‘e dönme hakkı kazanan Kızıl Yıldız skorer guardını takımda tuttu.

Süper Kupa, Adriyatik Lig ve son olarak Sırbistan Ligi şampiyonluğuna ulaşan Kızıl Yıldız’da bu başarıları direkt katkısı olan, Sırbistan Ligi final serisi son maçında Partizan karşısında bulduğu son saniye basketiyle taraftarının bir kez daha dönlünü kazanan Billy Baron önümüzdeki sezon için geçerli yeni kontrata imza attı.

Hem Adriyatik Lig hem de Sırbistan Ligi play-off’larının MVP’si seçilen Birleşik Amerikalı guard Adriyatik Lig’de 10.7 sayı ve Eurocup’da ise 12.9 sayı ortalamaları ile mücadele etmişti. Daha önce ülkemizde Eskişehir forması da giymiş olan Baron, mesafe tanımayan yüksek yüzdeli üçlükleri ve ikili oyunlarda yüksek oyun zekası ile yaptığı organizasyonlarla etkili bir hücum silahı. Savunma konusunda ise Euroleague seviyesinde olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …