Güncel Haberler

Maccabi de Eski Fenerbahçeli İçin Devrede!

Bir önceki sezon Fenerbahçe forması ile izlemiş olduğumuz Brad Wanamaker geçen yaz NBA macerasına Boston Celtics forması ile başlamış ancak beklentilerin altında bir yıl geçirmişti. Kendisi de zaten bunu dile getirmiş ve Euroleague’e dönüş sinyalleri vermişti.

Tecrübeli yıldız ile Messina’nın Milano’sunun yakından ilgilendiğini zaten dile getirmiştim. Şimdi önemli bir Euroleague takımı daha onun için devreye girmiş durumda. Gelecek sezon play-off hedefi ile takıma önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Maccabi Tel Aviv de Wanamaker için nabız yokluyor.

1.93 boyunda olan 30 yaşındaki Wanamaker NBA sezonunda Celtics forması ile 40 maçta görev alırken sadece 9.0 dakika sahada kalabilmiş ve 3.8 sayı, 1.1 ribaund, 1.5 asist istatistikleri üretebilmişti. Euroleague’deki son sezonunda ise sarı lacivertlilerle 36 maçta süre almış ve 11.3 sayı, 2.7 ribaund, 3.8 asist ile önemli katkılarda bulunmuştu. Tecrübeli guard güçlü fiziği sayesinde sırtı dönük de oyun kurabilen, sürekli potaya giden ve lider özellikleri üst düzeyde olan bir guard. Fiziksel özelliklerini savunmada da birden fazla pozisyonu korumakta kullanabiliyor ve mevcut özellikleri ile Euroleague seviyesinde gittiği takıma seviye atlatabilecek bir guard kesinlikle.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …