Güncel Haberler

RESMİ: Zalgiris Eski Guardını Tekrar Kadrosuna Kattı

Sizlere geçtiğimiz günlerde detaylarını ilettiğim üzere Zalgiris Kaunas eski guardı Lukas Lekavicius ile görüşmeleri sıklaştırmıştı ve taraftarlar arasında 1+1 yıllık anlaşma resmi olarak açıklandı.

Panathinaikos forması ile Yunanistan Ligi şampiyonluğu yaşayan solak guard, Yeşiller’in kendisine yeni bir kontrat teklif etmemesi ile birlikte serbest kalmıştı. Eski takımından gelen teklifi kabul etti ve beklenenden daha kısa süreli bir kontrata imza attı.

1994 doğumlu olan 1.81 boyundaki Lekavicius geride bıraktığımız sezon Euroleague sahnesinde Panathinaikos forması ile 33 maçta ortalama 10:50 dakika süre alırken 4.0 sayı, 1.3 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Sezonun ilk bölümünde aldığı sürelere nazaran özellikle tempoyu yükseltmek ve topa baskıyı arttırmak isteyen Panathinaikos’un önemli bir bench silahı olmuş ancak koç Pitino’nun gelmesiyle süreleri azalmıştı. Zalgiris’e de daha önceki sezonlarda olduğu gibi enerjisi ve tempoyu organize etmesiyle katkı vereceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …