Güncel Haberler

RESMİ: Zenit Eurocup’ın En İyi Oyun Kurucusunu Kaptı!

Geride bıraktığımız sezon Andorra forması 7DAYS EuroCup‘da çok iyi bir performans sergileyen ve sezonun en iyi beşine seçilen Fransız milli guard Andrew Albicy yeni sezon Rus ekibi Zenit‘in formasını giyecek.

Fransız guard ile önümüzdeki sezon Euroleague’de boy gösterecek olan Fransız ekibi Asvel Villeurbanne da yakından ilgileniyordu ancak o ilginç bir şekilde Euroleague yerine Eurocup’ı tercih ederek Rus ekibi ile anlaşma imzaladı.

29 yaşında olan 1.78 boyundaki Albicy, Andorra ile Eurocup sahnesinde 20 maça çıkarken 12.1 sayı, 5.9 asist, 1.6 ribaund istatistikleri ile takımının yarı finale çıkan yolunda önemli rol oynamıştı. Tecrübeli oyun kurucu sürati, açık alandaki organizasyon becerisi ve deliciliğinin yanında etkili üçlükleri ile komple bir hücum silahı. Topa yaptığı baskı ve güçlü fiziği ile de boy dezavantajını da ortadan kaldırıyor. Koç Plaza’nın Zenit’in de sahaiçi generali olarak iyi işler çıkaracaktır Eurocup seviyesinde.

https://www.youtube.com/watch?v=G6cfMgHEjys

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …