Güncel Haberler

Sloukas’a Gelen Teklifler Netleşmeye Başladı!

Fenerbahçe Beko‘nun Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas yönetime opsiyonunu kullanmayacağını ve serbest oyuncu olarak tüm teklifleri dinlemek istediğini belirtti. Sizlere daha önce ilettiğim üzere milli oyuncu ile birçok Euroleague takımı ilgileniyor. İşte bu ilgilerin bir kısmı resmi tekliflere dönüşmüş durumda, gelin detaylara birlikte bakalım.

Öncelikle sarı lacivertliler tecrübeli oyuncusunu takımda tutmak istiyor ve yeni tekliflerini yıllık 1.8 milyon Euro’dan 2+1 olarak sundular. Diğer taraftan iki ciddi teklif daha var oyuncunun masasında. Birisi eski takımı Olympiakos‘dan gelen 3 yıllık teklif, kabul ederse sırasıyla ilk yıl 1.5, ikinci yıl 1.6 ve üçüncü yıl 1.7 milyon Euro kazancak. Asıl dikkat çekici teklif ise bu yaz kesenin ağzını açan ve Brandon Davies ile Cory Higgins’i de kadrosuna katması beklenen Barcelona‘dan geldi. İspanyol ekibi 3 yıllık bir kontrat önerdi ve Sloukas yıllık 2 milyon Euro kazanacak kabul ederse.

CSKA Moskova da Yunan guard ile yakından ilgileniyor ancak henüz De Colo ile Rodriguez’in durumları netleşmediği için resmi bir teklif sunmadılar. Büyük olasılıkla De Colo’nun NBA yapması ve Rodriguez’in de Real Madrid’e gitmesi bekleniyor. Bu nedenle yakın zamanda CSKA’dan da ciddi bir teklif alabilir Sloukas.

29 yaşındaki deneyimli oyun kurucu, EuroLeague’de sezonun en iyi beşine seçilmeyi başarmıştı. Sloukas, Euroleague sahnesinde bu sezon 33 maçta boy göstermiş ve 26:38 dakika süre alırken 11.8 sayı, %44.9 3sayı, 2.2 ribaund, 4.8 asist istatistikleri ile takımının Final Four hedefine ulaşmasında önemli rol oynamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …