Güncel Haberler

Baskonia Pota Altına Takviye Peşinde!

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve tam olarak istediğini alamayan Kirolbet Baskonia‘nın en güçlü yönü etkili pota altı rotasyonuydu. Ancak iki önemli ismin takımdan ayrılması gündemde. Poirier’in NBA şansını denemesi ve serbest kalacak Voigtmann’ın da kariyerine başka bir takımda devam etmesi bekleniyor. Ayrıca sezon ortasında gelen Jones’un da kontratı bitti ve yenilenmeyecek. Bu nedenle İspanyol temsilcisi pota altına en az 2 takviye yapmak istiyor.

Bask ekibi sizlere daha önce ilettiğim üzere Khimki ile yazın kontratı bitecek olan Jordan Mickey ile ciddi şekilde ilgileniyor. Bunun dışında kadrolarına katmak istedikleri bir diğer isim ise Zalgiris Kaunas ile kontratı sona erecek olan Aaron White olacak.

2.06 boyunda olan 26 yaşındaki White, 4 numarada görev aldığı Zalgiris Kaunas ile Euroleague sahnesinde bu sezon 8.2 sayı, 4.2 ribaund istatistikleri ile takımına katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …