Güncel Haberler

Toronto Final Serisine 1-0 Önde Başladı!

Toronto Raptors ev sahibi avantajı bulunan final serisinde Golden State Warriors‘ı ilk maçta 118-109 yenerek seride 1-0’öne geçti.Serinin ikinci maçı Pazar günü yine Toronto’da oynanacak.

Warriors’da yarı final serisinin tamamında forma giyemeyen Kevin Durant bu maçı da sakatlığı nedeniyle kaçırdı. Sakatlıktan yeni dönen DeMarcus Cousins beklentileri karşılayamazken, Andre Iguodala da maçın son bölümünde sakatlandı.

Kulubün NBA’de mücadele etmeye başladığı 1995 yılından bu yana ilk kez finale çıkan Raptors’da Kamerunlu genç yıldız Pascal Siakam kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkararak takımını sırtladı. Ayrıca sezon ortasında takıma katılan tecrübeli İspanyol uzun Marc Gasol da x-faktör katkısı verdi galibiyet yolunda.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Toronto’da Pascal Siakam 32 sayı ile play-off kariyer rekoruna ulaşırken, 8 ribaund, 5 asist , 2 blok ile de komple bir oyun sergiledi. Kawhi Leonard 23 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Marc Gasol 20 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma ve Fred Vanvleet 15 sayı, 2 asistle diğer etkili isimler oldular.

Warriors’da ise Stephen Curry 34 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Klay Thompson 21 sayı, 5 ribaund, 2 asistle takımlarını ayakta tutarlarken Draymond Green’den de 10 sayı, 10 ribaund, 10 asistle triple double katkısı geldi ama galibiyet için yeterli olmadı.

https://youtu.be/tbn1oGhLVvQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …