Güncel Haberler

Anadolu Efes Pota Altını İki Yıldızdan Biri ile Güçlendirmek İstiyor!

Turkish Airlines Euroleague‘de finale kalma başarısı gösteren ve bunu başaran kadrodaki bir çok oyuncu ile hızlıca kontrat yenileyerek ana rotasyonu koruyan Anadolu Efes, özellikle pota altına önemli takviyeler yapmaya da hazırlanıyor.

Forvet rotasyonu için 3-4 numarada oynayabilecek olan Derrick Williams’ı gözüne kestiren lacivert beyazlılar Pleiss ile yolları ayırıp Dunston’ı daha sağlam bir şekilde desteklemek istiyor. Eurohoops’un haberine göre transfer listelerindeki ilk isim ise Maccabi Tel Aviv ile iyi bir sezon geçiren ve bu yaz kontratı sona erecek olan Johnny O’Bryant. Eğer Birleşik Amerikalı’nın transferinde bir pürüz çıkarsa B planı ise Baskonia‘daki istikrarlı performansı ile dikkat çeken Alman uzun Johannes Voigtmann olacak.

NBA’de kariyerinin ardından geçtiğimiz sezon Maccabi‘yle birlikte ilk kez EuroLeague’de mücadele eden 25 yaşındaki O’Bryant, 30 maçta 10.6 sayı, 5.9 ribaund ve 1.3 asist ortalama ile mücadele etmişti. Kariyerinin geride bıraktığımız 3 sezonunu Baskonia‘da başarılı bir performans sergileyen Johannes Voigtmann ise bu sezon 33 maçta 7.5 sayı, 5.8 ribaund ve 2.6 asist ortalama elde etti.

https://www.youtube.com/watch?v=HxVVqMg8onY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …