Güncel Haberler

Fredette’i Durdurabilene Aşk Olsun!

Jimmer Fredette Çin Ligi‘nde şov yapmaya devam ediyor!

Birleşik Amerikalı guard takımı Shanghai Sharks‘ın Beikong karşısında 137-136 kazandığı maçta tam anlamıyla alev aldı ve 75 sayı buldu. Ayrıca istatistik kağıdına 8 ribaund ve 7 asist de eklemeyi başardı.

1.88 boyundaki 1989 doğumlu Fredette, 2011 NBA Draft’ında Milwaukee Bucks tarafından 10.sırada seçilmiş ancak NBA’de bir türlü istenen performansı sergileyememiş ve rotasını Çin Ligi’ne çevirmişti.

Fredette bu maça kadar çıktığı 9 maçta 34.2 sayı %46.9 3sayı 5.6 ribaund 5.4 asist 3.8 topçalma ortalamaları ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Çin Ligi’nde Boşa Çıkması Beklenen 10 Yıldız

Son yıllarda Çin Ligi bir çok yıldız basketbolcunun adresi olmuş, özellikle burayı NBA öncesi bir …