Güncel Haberler

İDDİA: Trimble’ın Yeni Adresi Çin Oldu

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray NEF ile başarılı bir performans sergileyen ve Euroleague takımlarının da hedeflerinden biri hale gelen Melo Trimble‘ın yeni adresi belli oldu.

Eurohoops’da yer alan habere göre Amerikalı skorerin yeni takımı Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Sharks oldu.

1.90 metre boyunda olan 27 yaşındaki Trimble geçen sezon BSL’de 36 maçta ortalama 31.2 dakika süre alırken 16.6 sayı, %41.0 3sayı, 2.8 ribaund, 4.4 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 11 maçta ortalama 30.0 dakika süre alırken 12.7 sayı, %38.5 3sayı, 2.9 ribaund, 3.4 asist, 1.3 top çalma ile etkili olmuştu.

Maryland çıkışlı olan Trimble, NBA’de kontrat bulamamış ve profesyonel kariyerine G-League’de başlamıştı. Sonrasında ülkesinin dışına ilk kez çıkarak Cairns Taipans’da (Avustalya) forma giymişti. Ardından Porto Riko ve tekrar Avustralya’da forma giymişti. Avrupa’daki ilk macerasına ise Estudiantes’de başlamış, sornasında Fuenlabrada ve Galatasaray formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Shved’in Yeni Adresi Çin Oldu

Yaz döneminde CSKA Moskova’dan ayrıldıktan sonra Euroleague takımlarının da gündemini meşgul eden Alexey Shved‘in yeni …