Güncel Haberler

Zeljko Obradovic: Oyuncularımın savaşması hoşuma gidiyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Bahçeşehir Koleji karşısında elde edilen galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu:

“Nasıl oynanması gerektiğini çok net şekilde anlayan bir takıma karşı oynadık. Çok fazla üçlük kullanan bir takım. Onları durdurup maçı kazanmak için agresif savunma yapmamız çok netti. İlk yarıda birkaç dakika hariç iyi oynamadık. İkinci yarıda da biraz daha iyi oynadık. Maçı kazanmak için bu da yetti. Oyuncularımın savaşması hep hoşuma gidiyor. 2 gün önce Baskonia da savaştılar bugün de… Bu çok kolay bir şey değil. O yüzden de çok mutluyum. Çok büyük istek ve karakter gösteriyorlar. Diğer açıdan kötü durumda olan oyuncularımız da var. Ve takımın onlara ihtiyacı var. Bunu idmanlarla başarabiliriz ama maalesef çok fazla idman yapacak vaktimiz yok. Mutlaka yolunu bulmamız gerekiyor. Onlara yardım etmemiz için ve onların da takım yardım etmesi için. Bahçeşehir’i tebrik ediyorum çünkü oynamayı sevdikleri şekilde oynadılar. Başarılar diliyorum. İyi olduğunu düşünüyoruz. (Joffrey Lauvergne) Çok güçlü oyuncudur. O yüzden problem yok”

Luigi Datome: Kazandığımız için mutluyuz

Basın toplantısında konuşan Luigi Datome ise, “Kazandığımız için mutluyuz. Yaklaşık 48 saat sonra tekrar maç oynamak kolay değil. Hem de deplasmandan gelerek… Çok yetenekli bir takım. İyi koçları var, takımı iyi yönlendiriyor. Maça ne zaman başından sonuna odaklansak, iniş-çıkışlar olsa bile maç planını uyguladığımız ve önde götürdüğümüz sürece sonunda kazanmayı başarıyoruz. Güzel mücadele için teşekkür ediyoruz. Önümüzde çok uzun bir sezon var. Çalışmamız ve birlik olmamız gerekiyor” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …