Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 21.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de COVID etkisiyle beraber maç ertelemeleri devam ediyor ve 21. haftada da 4 maç oynanmayacak, ileri bir tarihe ertelendi.

Bu nedenle Euroleague Fantasy Challenge takımımızda değişiklikler yapmamız gerekiyor. Gelin birlikte bu güncellemeleri mercek altına alalım.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Kostas Sloukas (Olympiakos)
  • Nicolas Laprovittola (FC Barcelona)
  • Vladimir Lucic (FC Bayern Munich)

Şimdi de takımımıza yeni aldığımız isimlere bakalım:

  • Shane Larkin (Anadolu Efes): Larkin’in Barça maçlarını ne kadar çok sevdiğini biliyoruz ve son haftalarda kendisine geldiğini, ayakları yere daha güçlü basan bir Larkin izlediğimizi düşünürsek bu maçta Barça savunmasını çok zorlayacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Son 3 maçında minimum 20 puan getirmişti ve bunun altında kalmayacağını tahmin ediyorum.
  • Marius Grigonis (CSKA Moskova): Litvanyalı skorer sakatlıkların arıdndan tam olarak ritmini bulamamıştı ama çift maç haftasının ilk ayağında OAKA deplasmanında Panathinaikos karşısında ritmini buldu desek yanlış olmaz. 19 sayı, 3 asist ve yüksek yüzdeyle 17.6 puana ukaştı. Asvel karşısında da etkili olmasını bekliyorum.
  • Tornike Shengelia (CSKA Moskova): Euroleague’de sadece bu sezon değil, uzun yıllardan en iyi 4 numaralardan biri Gürcü oyuncu. Bu sezon o da takımı gibi inişli çıkışlı performanslar yaşadı ama son haftalarda istikrarı yakalamış durumda. Real karşısında yaşadığı iş kazasını saymazsak son 4 maçın üçünde minimum 16 puan getirdi. Asvel karşısında da sayı ve ribaunlarda katkı verip 15-20 arası bir puan getirmesini bekliyorum.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …