Güncel Haberler

Bursaspor’un Rakibi Sloven Ekibi Cedevita

7DAYS EuroCup 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Sloven ekibi Cedevita Olimpija‘yı konuk edecek.

3 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmanın naklen yayıncı bilgisi bulunmuyor.

Temsilcimiz gruptaki 2 maçından birini kazanıp birini kaybetti. Son olarak deplasmanda Venezia’yı 62-70’lik skorla yenmişlerdi. Ardından BSL sahnesinde ise konuk oldukları güçlü Galatasaray karşısında direnememişler ve 99-84’lük skorla kaybetmişlerdi. O maçta Freeman 24 sayı, 3 asist, Egemen 13 sayı, Metin 13 sayı, 6 ribaund ve Andrews ise 12 sayı, 5 ribaund, 6 asist ile direnen isimler olmuşlardı. Haftaiçi Milosavljevic ile yolları ayırdılar ve bu maçta yeni transfer Anthony Brown, koç Alimpijevic süre verirse ilk kez forma giyebilecek.

Sloven ekibi ise gruptaki ilk maçını kazandı ve oldukça formda. Önce deplasmanda Granca’yı 77-79 sonra da içerde Bourg’u 91-79 ile geçmişlerdi. Ardından Adriyatik sahnesinde Bosna’da konuk oldukları Igokea’yı 83-101 gibi net bir skorla devirmişlerdi. O maçta Ejim 22 sayı, 9 ribaund, Keene 19 sayı, 5 asist ve Pullen 19 sayı, 7 asist ile galibiyetin başmimarlar olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …