Güncel Haberler

Darüşşafaka’nın Konuğu Brindisi Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka, İtalyan ekibi Brindisi‘yi konuk ediyor.

3 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’da Volkswagen Arena’da oynanacak karşılaşmayı basketbol severler Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimizde 2 hafta önce bir oyuncu ve birkaç teknik ekip mensubunda covid çıkmış, bu nedenle de BCL’de şuana kadar sadece 1 maç yapabildiler. Onda da konuk oldukları Rumen ekibi Napoca’ya 66-60 ile kaybetmişler. Karantina öncesi son BSL maçlarında ise konuk oldukları Türk Telekom’a 59-46 gibi dikkat çekici bir skorla yenilmekten kurtulamamışlardı. Skor anlamında çok kısır geçen o maçta Caupain 13 sayı, 3 asist ve McCullough 10 sayı ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler olmuşlardı Daçka adına.

Brindisi ise grupta şuana kadar iki maç yaptı ve ikisini de kaybederek hayal kırıklığı yarattı. Önce içerde Holon’a 61-88 gibi farklı bir skorla sonra da deplasmanda Napoca’ya 71-76 ile kaybetmişlerdi. Ardından ligdeki son maçlarında ise, bu haftasonu denk rakiplerinden Venezia’yı konuk etmişler ve son nefeste 81-80 ile kazanarak biraz olsun moral depolamışlardı. O maçta Nick Perkins 26 sayı, 6 ribaund ile yıldızlaşırken, Visconti 15 sayı, 5 ribaund ve Josh Perkins ise 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …