Güncel Haberler

Wolves, Gobert’in Basit Hatasını Affetmedi ve Lider Utah’ı Devirdi (Ersan 8 sayı)

NBA‘in en kötü dereceye sahip takımlarından biri olan Minnesota Timberwolves, konuk ettiği lider Utah Jazz‘ı 104-105 ile devirmeyi başardı.

Jazz, bitime 6 saniye kala Conley’nin üçlüğüyle 104-103 öne geçmeyi başardı. Wolves mola alıp topu ön sahaya taşıdı. Top kenardan oyuna sokulurken Gobert adamını unutup gereksiz bir yardıma gidince kenardan topu oyuna sokan Rubio, Russell’ın boş koşusunu gördü ve kariyerinin en rahat sayısını böyle kritik bir anda atan Russell takımına da galibiyeti getirdi. Utah, kalan kısıtlı sürede Conley’in top kaybı nedeniyle topu potaya bile atamadı.

Bu sonuçla Wolves derecesini 18-44 yaptı ve 14. sırada yer aldı. Jazz ise 44-17 ile hem Batı’da hem de tüm NBA’de liderliğini sürdürdü.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Wolves’da D’Angelo Russell 27 sayı, 7-12 3sayı, 2 ribaund, 12 asist ile yıldızlaşırken, Karl-Anthony Towns 21 sayı, 11 ribaund, 2 asist, Anthony Edwards 14 sayı, 9 ribaund, 4 asist ve kenardan gelen Juancho Hernangomez 14 sayıyla galibiyetin diğer mimaları oldular.

Mitchell’dan yoksun olan Jazz cephesinde ise Mike Conley 26 sayı, 3-9 3sayı, 9 ribaund, 7 asist ile en etkili isim olurken, Rudy Gobert 18 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 blok, Georges Niang 14 sayı,4-9 3sayı, 5 ribaund ve Jordan Clarkson 13 sayı, 1-10 3sayı, 4 ribaund, 8 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise 11 dakika süre alırken 2-4 3sayı, 1-1 2sayı isabetleriyle 8 sayı üretip istatistiklerine de 2 ribaund ve 2 top çalma ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …