Güncel Haberler

Nefes Kesen Maçın Galibi, Uzatmada Washington’ı Geçen San Antonio Oldu

NBA Batı Konferansı’nın play-off yarışçılarından San Antonio Spurs konuk olduğu Washington Wizards‘ı nefes kesen bir mücadelenin ardından uzatma sonunda, 146-143’lük skorla geçmeyi başardı.

Üstünlüğün 31 kez el değiştirdiği ve tam 20 kez beraberliğin oluştuğu müthiş kapışmanın normal süresinde skor 133-133 iken DeRozan son saniye şutundan faydalanamayınca maç uzatmaya gitti. Uzatmanın son topunda ise bu kez Wizards, Beal ile fırsatı değerlendiremedi ve maç tekrar uzamadan Spurs’ün galibiyeti tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla Spurs galibiyet serisini 3 maça çıkarırken 31-29’luk derecesiyle de Batı’da 9. sırada yer aldı. Wizards’ın ise 8 maçlık galibiyet serisi sona ererken 27-34 ile Doğu’da 10. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Spurs’de DeMar DeRozan 37 sayı, 2 ribaund, 10 asist ile yıldızlaşırken, Dejounte Murray 25 sayı, 17 ribaund, 5 aist, 3 top çalma, Keldon Johnson 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Rudy Gay 17 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Wizards cephesinde ise Bradley Beal 45 sayı, 3 ribaund ile harika bir performans sergilese de galibiyet için yeterli olamadı. Russell Westbrook 22 sayı, 13 ribaund, 14 asist ile triple-double şova devam ederken, Oscar Robertson’ın rekoruna 1 adım daha yaklaştı ve farkı 6’ya indirdi. Alex Len de 17 sayı, 10 ribaund ile diğer direnen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …