Güncel Haberler

Silver, 2020-21 NBA Sezonunun Başlangıcı İçin 1 Aralık’ın Erken Olabileceğini Belirtti!

NBA Komisyoneri Adam Silver, yeni sezon başlangıcı için 1 Aralık’ın biraz erken olabileceğini belirtti.

Silver, ESPN’e verdiği röportajda daha önce plananan 2020-21 sezonu başlangıç tarihi olan 1 Aralık’ın ileri bir tarihe ertelenebileceğinin sinyallerini verdi:

Halen 2019-20 sezonu kapsamında maçların devam ettiğini düşünürsek 1 Aralık tarihinin 2020-21 sezonuna başlangıç için biraz erken olacağını düşünüyorum. Çünkü bizim ilk hedefimiz taraftarları tekrar salona getirebilmek olacak. Planımız oyuncular birliği ile birlikte çalışarak yeni sezona başlangıç tarihini biraz daha ertelemek ve böylece taraftarların salona gelme şansını biraz daha arttırmak olacak, benim hedefim bu.

ESPN

2019-20 NBA play-off maçları devam ediyor ve eğer final serisi 7 maça uzarsa sezonun olası tamamlanma tarihi 13 Ekim olarak görünüyor ki zaten 2020 NBA Draft seçimleri de 16 Ekim’de gerçekleştirilecek. Hemen ardından 18 Ekim’de ise serbest oyuncu piyasası aktif hale gelecek. Ancak unutmadan belirtelim ki ESPN kaynaklarına göre serbest oyuncu dönemi de ertelenebilir çünkü 18 Ekim öncesi maaş sınırları ve lüks vergisi gibi konularda planlama yapılabilmesi için yeterli süre kalmadığı konusunda ortak bir görüşe sahip NBA takım yöneticileri.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …