Güncel Haberler

En Prestijli Hazırlık Turnuvalarından Biri Olan Gloria Cup’ın Yayıncısı Belli Oldu!

Turkish Airlines Euroleague ekipleri ile beraber bir çok ING Basketbol Süper Ligi ekibinin birlikte mücadele edeceği Gloria Cup maçları TV ekranlarında basketbolseverlerle canlı olarak buluşturulacak.

Yine Antalya Gloria Resort’un ev sahipliği yapacağı ve 2-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan prestijli turnuvada ülkemizden Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, Pınar Karşıyaka, Tofaş, Türk Telekom ve Bahçeşehir Koleji ile beraber 3 Euroleague temsilcisi CSKA Moskova, Kızıl Yıldız ve Khimki de mücadele edecekler.

Turnuvada yer alacak karşılaşmaların tamamı D-Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

2-6 Eylül tarihleri arasında Gloria Cup 1’de Anadolu Efes, Galatasaray Doğa Sigorta, Bahçeşehir Koleji, CSKA Moskova, Khimki ve Dnipro mücadele edecekken, 8-13 Eylül tarihlerinde oynanacak Gloria Cup 2’de ise Khimki, Kızıl Yıldız, Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka, Tofaş ve Türk Telekom yer alacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …