Güncel Haberler

RESMİ: Peristeri Beklenen Mavrokefalidis Hamlesini Açıkladı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan Peristeri pota altı rotasyonunu tecrübeli bir uzunla güçlendirdi.

Yunan ekibi sizlere daha önce iletmiş olduğum transferlerden ikincisini de gerçekleştirerek yeni sezon için tecrübeli uzun Loukas Mavrokefalidis ile anlaştıklarını duyurdular.

2.07 metre boyunda olan 36 yaşındaki tecrübeli uzun bu sezona Ionikos forması ile başlamış sonrasında Promitheas ile devam etmişti. Yunanistan Ligi’nde Promitheas forması ile 8.9 sayı, 3.7 ribaund, 2.0 asist ve EuroCup sahnesinde ise 14.0 sayı, 6.7 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

İlerleyen yaşına rağmen EuroCup seviyesinde ne kadar değerli bir parça olduğunu gösterdi. Hem alçak postta hem de üç sayı çizgisi gerisinden tehditi olmasının yanı sıra ribaundlarda da tecrübesi ve pozisyon bilgisi ile halen etkili bir isim. Peristeri’ye güç katacağı net.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …