Güncel Haberler

FLAŞ: Fenerbahçe, Marinkovic İçin Valencia’nın Kapısını Çaldı!

Koç Kokoskov ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe Beko, transfer hamlelerine de hız vermeye başladı.

Fenerbahçe Beko, TRTspor’un haberine göre Valencia‘nın genç Sırp skoreri Vanja Marinkovic için İspanyol kulübüne bonservisi için teklifte bulundu. Bildiğiniz üzere geçen yaz taraflar 2+1 yıllık kontrat imzalamışlardı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde sizlere Fenerbahçe Beko ile Valencia arasında takas niteliğinde transferler yapılabileceğini belirtmiştim ve sarı lacivertlilerin Marinkovic, Valencia’nın da De Colo ile ilgilendiğini haberlemiştim. Son gelişmelere De Colo’nun takımda kalması bekleniyor ve bu nedenle artık transfer görüşmeleri tek taraflı ilerliyor.

Valencia’nın Prepelic ile prensipte anlaştığını biliyoruz ancak Loyd’u Kızıl Yıldız’a kaptırdılar ve Abalde’nin de Real Madrid’e gitmesi yüksek ihtimal. Bu nedenle de Marinkovic’i de ellerinden çıkartmaları pek kolay görünmüyor. Bakalım sarı lacivertliler Yarasalar’ı ikna edebilecekler mi bonservis konusunda.

Sırp şutör hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.98 metre boyunda olan 23 yaşındaki genç şutör, çaylak sezonunda Euroleague sahnesinde 26 maçta ortalama 15.0 dakika süre alırken 6.6 sayı, 1.1 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Liga Endesa sahnesinde ise devam eden final turnuvası dahil 19 maçta ortalama 12.6 dakika süre alırken 6.1 sayı istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …

5 Yorumlar

  1. Eğer oyuncu Fenerbahçe’ye uyum sağlarsa bence bu çocuk çok katkı sağlar. Ancak sabırlı olmak lazım.

  2. Her fırsatta hayalinin NBA gitmek olduğunu söylüyor. Bu öz güven gerçekten çok hoş.