Güncel Haberler

Pavlovic: “Adriyatik Lig’de Şampiyon Partizan Olmalı.”

Coronavirüs salgını önlemleri kapsamında Avrupa’daki tüm basketbol organizasyonları durmuştu ve bir çoğu sezonun kalanının nasıl devam edeceği, şampiyonların nasıl belirleneceği konusunda kararlarını vermedi.

Adriyatik Lig de bu ligler arasından yer alıyor. Lig askıya alınmış olsa da geleceği hakkında bir karar verilmedi henüz.

Bu noktada Partizan‘ın eski oyuncusu ve aynı zamanda kulübün şuanki başkan yardımcısı olan Sasa Pavlovic konu hakkında Partizan TV’ye açıklamalarda bulundu:

Ne kadar iyi olduğumuzu gösterdik. Katıldığımız tüm yarışmalarda en iyisiydik. Eminim ki sezon sonunda da bu böyle olacaktı. Partizan doğru yolduğu göstermek için elinden gelen her şeyi yaptı. EuroCup ve ABA Liga’da en iyisi olduğumuzu kanıtladık ve kupalar kazandık. Bir karar bekliyoruz. Kimse bu şekilde şampiyon olmak istemez ama eğer biri bunu hak ediyorsa, bu takım Partizan’dır.

Partizan TV & Eurohoops

Adriyatik Lig’de coronavirüs salgını nedeniyle verilen ara öncesinde Partizan, 17-4 ile lider konumdaydı. Sırp ekibi EuroCup’da da çeyrek finale yükselme başarısı göstermişti. Koç Trinchieri yönetiminde bütçesini arttıran ve son yılların en iyi kadrosunu kuran Partizan bunun ödülünü aldığını bir sezon geçiriyordu.

Bu sezon Adriyatik Lig’de kimin şampiyon olacağı çok daha fazla önem taşıyor çünkü kupayı alan takım aynı zamanda Euroleague’in 2020-21 sezonu için vereceği 3 tane wildcard (özel davetiye)’da da öncelikli hakka sahip olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …