Güncel Haberler

NBA, Askıya Alma Kararındaki Gibi Geri Dönüşte de Öncü Olmak İstiyor

Coronavirüs salgını önlemleri kapsamında 11 Mart’ta ligi askıya alan NBA yönetimi bu konuda tüm spor organizasyonlarına öncülük yapmıştı.

Şimdi NBA yönetimi, geri dönüş için de aynı şekilde tüm organizasyonlara önderlik etmek için çalışıyor. 11 Mart’ta lig ertelendiğinden bu yana tüm senaryoları değerlendiriyor Adam Silver ve ekibi.

ABD başkanı Donald Trump tüm spor organizasyonlarının yöneticileriyle bir toplantı yapmış ve NBA de ligleri yeniden başlatmaya sıcak baktığını bu toplantı da tekrar dile getirmişti.

ESPN’in haberine göre, NBA yöneticisi Silver, sağlık anlamında yetkililerin güvenlik onayı vermeleri durumunda sezonu kaldığı yerden devam ettirerek diğer organizasyonlara öncülük edeceklerini belirtti. Başkan Trump da tüm spor organizasyonlarının en kısa sürede dönmelerini istediğini dile getitmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …