Güncel Haberler

Trump: “Ağustos veya Eylül’de Spor Organizasyonlarının Seyircili Oynanmasını Bekliyorum.”

Coronavirüs salgınının her geçen gün daha fazla etkisi altına aldığı ABD’de başkan Donald Trump, spor organizasyonlarının yaz sonu gibi tekrar başlamasını umduğunu dile getirdi.

NBA‘de sezon 11 Mart gecesinde askıya alınmıştı ve 2019-20 sezonunun geleceği halen belirsizliğini koruyor.

4 Nisan Cumartesi günü de tüm profesyonel liglerin yöneticileri ile başkan Trump arasında bir telekonferans buluşması gerçekleşti. Başkan Trump, bu görüşmenin ardından yaptığı açıklamada tüm spor organizasyonlarını yaz sonuna doğru başlatmayı hedeflediklerini belirtti.

ESPN’in haberinde Trump’ın NBA organizasyonunun Ağustos ya da Eylül’de tekrar başlaması gerektiğine inandığını belirtirken, NFL’nin de her zaman olduğu gibi Eylül ayında başlaması gerektiğini ifadelerine ekledi. Salgın nedeniyle verilen aranın fazla sürdürülmesinin mümkün olmadığını belirten Trump, organizasyonların bu tarz bir arayı daha fazla uzatmayı ekonomik olarak kaldırabilecek şekilde dizayn edilmediğini de ekledi.

Görüşme sırasında NBA başkanı Adam Silver ise salgının kontrol altına alınıp sağlık güvenliğinin sağlanmasının artından hemen maçlara başlamak istediklerini, yara alan lig ekonomisini canlandırmak istediklerini belirtti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …