Güncel Haberler

Shengalia: “Şehrin tamamında Final Four enerjisi var.”

Toko Shengelia, Baskonia’yla aralarında özel bir bağ kurulduğuna ve takımla birlikte Vitoria şehrinin Final Four’u tecrübe etmeye hazır olduğuna inanıyor.

Bazılarınca Avrupa’nın en iyi 4 numarası olarak gösterilen Tornike Shengelia’ya 2018 yazının transfer piyasasında büyük ilgi vardı.

Ama 26 yaşındaki oyuncu, dört yıllık bir kontratla evinde kalmaya karar verdi. Olduğu yerde mutlu olduğunu söyleyen Gürcü yıldız, Radio Vitoria‘ya konuştu:

“Baskonia‘la aramızda özel bir ilişki var. Bu iki taraflı bir şey, sadece benimle ilgili değil. Kulüpten bu bağlılığı, bu sıcaklığı ve sevgiyi gördüğümde hakkını verdim. Ailem burada çok rahat. Burayla özdeşleşmiş bir oyuncu olmak, Baskonia denince akıllara gelmek istiyorum.”

2019 EuroLeague Final Four’unun yapılacağı Fernando Buesa Arena’da Vitoria şehrinin ekibi enerjisiyle parladı. Shengelia takımın bu durumu ekstra bir motivasyon olarak kullanıp sonuna kadar gidebileceğine inanıyor:

“Geçen yıldan daha fazlasını yapabiliriz. Sezona iyi bir bakış açısıyla yaklaşıyoruz. Sadece soyunma odasında değil, şehrin tamamında Final Four enerjisi var. Bu çok özel bir şey, bunu motivasyon olarak kullanmalıyız. Üzerimizde baskı oluşturmamalı.”

Kaynak: Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …