Güncel Haberler

Khimki ile CSKA Tekrar Karşı Karşıya!

İki Moskova temsilcisi daha önce Karasev transferinde karşı karşıya gelmiş ve gülen taraf Khimki olmuştu. Şimdi ise çok daha önemli bir yıldız için yeniden karşı karşıya gelmiş durumdalar.

Son Euroleague şampiyonu CSKA Moskova daha önce serbest konumda olan yıldız guard Malcolm Delaney‘e teklif götürmüştü zaten. Şimdi de devreye rakipleri Khimki girmiş durumda. Kulübün genel menajeri Astakhov konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Malcolm piyasada ilgilendiğimiz önemli oyunculardan bir tanesi. Onunla anlaşma imzalama konusunda çok istekliyiz ancak önceliğinin NBA olmasıyla beraber sürekli teklif konusundaki görüşme ve pazarlık girişimlerimiz erteleniyor, bu nedenle yol alamadık henüz.”

Tecrübeli guard son olarak 2015-16 sezonunda Lokomotiv Kuban ile Euroleague Final Four’nda boy göstermiş ve 16.3 sayı, 5.5 asist, 3.4 ribaund istatistikleri ile ön plana çıkmıştı. Fenerbahçe’nin Sloukas ile kontrat yenilemesi ve Ennis ile yollarını ayırdıktan sonra Delaney ile ilgilenmemesi bence hataydı, kaçan büyük balık… Anadolu Efes ise Larkin’i kaybederse mutlaka Delaney’i gündemine almalı, tekrar hatırlatayım dedim…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …