Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka’da Beklenen Ayrılıklar!

Koç Sarıca’yı takımın başına getirerek yeniden eski günlerine dönmeyi hedefleyen Pınar Karşıyaka‘da gidecek isimler de yavaş yavaş belli oluyor.

Assem Marei‘nin kontratında opsiyon bulunmasına rağmen İzmir temsilcisi değerinin artması dolayısıyla yüksek maaş talep etmesi nedeniyle yollar ayıracak.

Sek Henry ‘nin ise kontratı 30 Haziran’da sona erdi ve serbest kaldı.

1.93 boyunda olan 1987 doğumlu Henry, BSL’de 26 maçta görev alırken 13.8 sayı, %39.6 3sayı, 2.8 ribaund, 4.4 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 2.06 boyunda olan 1992 doğumlu Mısırlı uzun ise 17.9 sayı, 9.9 ribaund, 1.8 asist ortalamaları ile önemli katkı vermiş, BSL’de normal sezonun da en değerli oyuncusu seçilmişti.

Henry’nin pozisyonuna Brandon Triche hamlesini yapan Pınar Karşıyaka’nın pota altına Jordan Morgan ve Semih Erden eklemelerini yapması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …