Güncel Haberler

Ataman: “Gerçekleri tarih yazar, tarihi Cuma günü şampiyon olarak yazacağız.”

Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman, deplasmanda Fenerbahçe Beko karşısında farklı kaybettilkleri 6.maç sonrası iddialı açıklamalarda bulundu.

“Hücumda iyi oynayamadık. Özellikle dış atışlarda hiç beklemediğimiz bir performans gösterdik. İlk yarıda Buğrahan oyundayken çok ciddi bir katkı verdi ve maça döndük. İkinci yarı aslında iyi oynamadık, ribaundlarda da büyük bir sıkıntı yaşadık.”

“Bugün şampiyon olamadık ama hiç üzülmedim. 20 yıllık kariyerimde, birçok final oynadım. Bütün şampiyonluk maçlarında ailem salondaydı. Çoğunda kazandık ve birlikte kutladık. Ailem çok isteme rağmen bugün salona gelemedi. Fenerbahçe koçunun, oyuncularının ve yöneticilerinin ailelerini son maçta salona davet ediyorum. Bugün gibi olmayacak. Söz veriyorum.”

“Tarihi bir seri oynuyoruz. Sözlerimi şöyle bitiriyorum; Gerçekleri tarih yazar, tarihi de cuma günü dostlarımız ve Efes taraftarlarının desteğiyle birlikte buradan çok daha iyi bir atmosfer yaratıp şampiyon olacağız arkadaşlar.”

Deneyimli koç, daha sonra soru almadan gitti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …