Güncel Haberler

Obradovic: “Tüm kariyerim boyunca, son 2 ayda yaşadıklarımı yaşamadım.”

Fenerbahçe Beko başantrenörü Zeljko Obradovic takımının Ülker Arena’da Anadolu Efes‘i farklı yendiği ve seriyi son maça taşıdığı mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

“Müthiş bir seri oynuyoruz. Durum 3-3 ve bu seriyi izleyen herkes keyif alıyordur. Güzel bir basketbol ortaya koyduğumuza inanıyorum. Tüm taraftarımıza teşekkürler. Bütün sezon inanılmaz bir destek verdiler.”

“Cuma günü sonuç ne olursa olsun gurur duyacağım. Tüm kariyerim boyunca, son 2 ayda yaşadıklarımı yaşamadım. Oyuncularım sağlıklı olsa da başka şeyler vardı. Taraftarımız da bunun farkındaydı ve bize destek oldu.”

Koç Ataman’ın ailesinin bugün maça getirememesi hakkında yaptığı açıklamalar sorulduğunda: “Bu konu hakkında yorum yok. Bizim salonumuza herkes gelebilir. Burada kimseye hiçbir şey olmaz. Altı yıldır buradayım. Burada kimseyle ya da herhangi bir takımla sorun yaşadık mı? Yaşadıysak anlatın lütfen?”

Datome’nin ambulans olayı ile ilgili Obradovic: “Çok fazla konuşmak istemiyorum. Ancak, ne olursa olsun önce insan olmamız gerekiyor. Söz konusu, Gigi de olabilir Dunston da. Önce insan olmamız lazım. Görevleri yardım etmek olan insanlar yardım etmiyorsa, diyecek bir şey yok.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …