Güncel Haberler

Yeni Zelanda’dan Hırvatistan’a Soğuk Duş!

2024 Paris Olimpiyatları eleme turnuvasında Pire’de oynanan karşılaşmada Yeni Zelanda, güçlü raklibi Hırvatistan‘ı 86-90’lık skorla geçerek yarı final bileti için önemli bir avantaj elde etti.

Bu sonuçla Yeni Zelanda ilk maçında ilk galibiyetini alırken, Hırvatistan ise Slovenya galibiyeti sayesinde bu maçı kaybetse de yarı final biletini kapmış oldu. Diğer yarı final biletinin sahibi Yeni Zelanda ile Slovenya arasında oynanacak son maç belirleyecek.

Yeni Zelanda’da tecrübeli skorer Corey Webster 21 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Shai Ili 18 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Izayah Le’afa 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Tom Vodanovich 11 sayı, 2 ribaund ve Yani Wetzell 10 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Hırvatistan cephesinde ise Ivica Zubac 29 sayıı, 16 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Dario Saric 19 sayı, 8 ribaund, 5 asit ve Mario Hezonja 16 sayı, 9 ribaund, 6 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Brezilya, Olimpiyat Elemeleri’nde Kullanacağı 12 Kişilik Kadrosunu Açıkladı

Koç Aleksandar Petrovic, Brezilya‘nın 2024 Paris Olimpiyat eleme turnuvasında kullanacağı kadrosuna son şeklini verdi; kadroda …