Güncel Haberler

Boston, Indiana Deplasmanında Kazanıp Süpürgeyi Çıkardı!

NBA Doğu Konferansı final serisi 3. maçında Boston Celtics konuk olduğu Indiana Pacers‘ı 111-114’lük skorla yenmeyi bildi.

Boston’un 3-0 öne geçtiği serinin 4. maçı 28 Mayıs’da yine Indiana’da oynayacak. Tatum ve arkadaşları o maçı da kazanırlarsa seriyi süpürerek adlarını NBA finaline yazdıracaklar.

Misafir takımda Jayson Tatum 36 sayı, 10 ribaund, 8 asist ile MVP performansı sergilerken, Jaylen Brown 24 sayı, 2 ribaund, 3 aist ve Al Horford 23 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Ev sahibi ekipte ise Andrew Nembhard 32 sayı, 4 ribaund, 9 asist, T.J. McConnell 23 sayı, 9 ribaund, 6 asist, Siakam 22 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Myles Turner 22 sayı, 10 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Wolves, Deplasmanda Dallas’ı Yenip Süpürülmekten Kurtuldu

NBA Batı Konferansı final serisi 4. maçında Minnesota Timberwolves deplasmanda Dallas Mavericks‘i 100-105’lik skorla geçerek …