Güncel Haberler

Koç Mateo, Panathinaikos ile Oynayacakları Final Maçı Öncesi Konuştu

Berlin’de düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonu final maçında Real Madrid, Uber Arena’da koç Ataman yönetimindeki Panathinaikos ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi İspanyol devinin koçu Chus Mateo açıklamalarda bulundu:

Finale hazırlanmak kolay değil. Olympiakos’a karşı işleyen bir planımız vardı, yarın içinse bazı değişiklikler yapacağız. Yine de en önemlisi, aynı mantalitede oynamaya devam etmemiz. Sert oynamaya ve başarıya aç olmaya devam etmeliyiz. Yarın elimizden gelenin en iyisini yapıp karakterimizi ortaya koyacağız ve asla pes etmeyeceğiz.

Hedefe ulaşabilmek için istikrarın önemi çok büyük, bu istikrar sayesinde şu ana dek çok iyi bir sezon geçirebildik. Geçen sezonki kadromuzu koruyup üzerine Campazzo’yu ekledik. Bu istikrarı sürdürmemiz, normal sezonda çok işimize yaradı. Şimdi ise önümüzde final maçı var, tek maçta her şey olabilir. Geçen yıl olduğu gibi yine son saniyeye kadar mücadele etmeye hazır olmalıyız.

(Mathias) Lessort, EuroLeague’in en iyi oyuncularından biri. Onu durdurmak hiç kolay değil ama elimizden geleni yapacağız. Öte yandan diğer oyuncuları bir kenara bırakıp sadece Lessort’a odaklanmak elbette aptallık olur. Koç Ataman’ın elinde harika oyuncular var. Mesela Sloukas gerçek bir lider ve Nunn harika bir skorer. Ayrıca Mitoglou, Grigonis ve Grant gibi çok iyi oyuncular da var. Hepsine karşı hazır olmamız lazım.

Şampiyonluk için kendimize güveniyoruz. Panathinaikos gibi sonuna kadar mücadele eden, harika bir rakibe karşı oynayacağız. İki takım da şampiyon olup hedefine ulaşmak için sahada olacak, bu doğrultuda üst üste ikinci EuroLeague şampiyonluğunu istiyoruz.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Guduric, Panathinaikos Maçı Öncesi Konuştular

Berlin’de düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonu yarı final maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, koç …