Güncel Haberler

Micic, Bets10’un Onur Konuğu Olarak Final Four’da!

Turkish Airlines Euroleague sahnesinde temsilcimiz Anadolu Efes formasıyla son yıllara damgasını vurmuş, basketbolseverlerin gönlüne taht kurmuş guardlardan birisi olan Vasilije Micic yeniden Final Four’da!

Bu kez sahada olmayacak Sırp süper yıldız ama Bets10‘un onur konuğu olarak final maçında tribündeki yerini alacak.

Vasilije Micic’in EuroLeague’de gösterdiği performans, Avrupa’nın elit basketbolcularından biri olarak statüsünü netleştirmişti ki şimdi de kendisini NBA sahnesinde Hornets forması ile kanıtlamaya çalışıyor.

Micic’in EuroLeague yıldızlığına giden yolculuğu pek de pürüzsüz olmadı. İnkar edilemez yeteneğine ve iş ahlakına rağmen Micic, özellikle farklı takım dinamiklerine uyum sağlama ve takım geçişlerinde kendi payına düşen zorluklarla karşılaştı. Ancak tüm bunlara rağmen Micic’in dayanıklılığı ve kararlılığı parladı ve onu başarının yeni zirvelerine taşıdı.

Anadolu Efes ile 2 kez şampiyonluk kupasını kaldıran ve bunu yaparken de 2 kere Final Four MVP’si seçilen Micic, tarihte bu ödülü üst üste kazanabilen 4 elit isimden birisi olmayı da başarmış, özel bir listeye adını yazdırmıştı.

Gerçekten de Micic’in EuroLeague yolculuğu, mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığının ve baskı altında gelişebilme yeteneğinin bir kanıtı niteliğinde. Şimdi de Thunder’da kötü bir başlangıç yaptığı ama takaslandıktan sonra kendisini gösterme fırsatı bulduğu Hornets ile NBA sahnesinde kendisini kanıtlamaya çalışıyor, yeni sezonda da macerasına devam edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Mateo, Panathinaikos ile Oynayacakları Final Maçı Öncesi Konuştu

Berlin’de düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonu final maçında Real Madrid, Uber Arena’da koç Ataman yönetimindeki Panathinaikos ile karşılaşacak. …