Güncel Haberler

Maccabi, Ramat Gan Deplasmanında Kazanıp Sezonu Lider Tamamladı

İsrail Winner Ligi kazananlar etabı 29. ve son maç gününde Maccabi Tel Aviv konuk olduğu Maccabi Ironi Ramat Gan‘ı 81-84’lük skorla geçti.

Bu sonuçla Maccabi ligi 25 galibiyetle ve yüzde 86.2 kazanma oranı ile açık ara lider olarak tamamladı ve play-off’da Ness Ziona ile eşleşti. Ramat Gan ise ise 18-11 ile 3. sırada yer aldı ve Ironi Kiryat Atta ile eşleşti.

Misafir takımda Jasiel Rivero 16 sayı, 3 ribaund, Roman Sorkin 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Omer Mayer 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Ev sahibi ekipte ise Nuni Omot 18 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Adam Ariel 13 sayı, 3 asist, Mangok Mathiang 12 sayı, 13 ribaund, 2 asist ve J.P. Tokoto 11 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Colson Liderliğindeki Maccabi, Monaco’yu Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 18. hafta mücadelesinde Colson liderliğindeki Maccabi Tel Aviv konuk ettiği AS Monaco‘yu …