Güncel Haberler

Koç Jasikevicius ve Guduric, Panathinaikos Maçı Öncesi Konuştular

Berlin’de düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonu yarı final maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, koç Ataman’ın yönetimindeki Panathinaikos ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Litvanyalı koçu Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu:

Sezonun bir sonraki aşamasıyla karşı karşıya olduğumuz şu günlerde her şeyi geliştirmemiz gerekiyor: hazırlığımız, disiplinimiz, fiziksel oyunumuz ve her şey. Panathinaikos’a karşı zorlanabileceğimiz noktaların çoğu Monaco ile benzer: harika bir guard oyunu, herkes görevinin ne olduğunu tam olarak anlıyor. Deneyimli antrenör aynı zamanda, bu büyük bir maç ve biz sürekli küçük detaylardan bahsediyoruz. Bir top, bir top çalma, doğru yapılan faul maçın sonucunu değiştirebilir. Takım olarak hazır olmamız ve gerektiğinde her oyuncunun bir iki dakika bile olsa her şeyini ortaya koyması gerekiyor.

Fenerbahçe SK

Sırp yıldız Marko Guduric ise şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten iyi tanıdığımız bir antrenör ve oyuncuların olduğu çok iyi bir rakibe karşı oynayacağız. Konsantrasyon ve soğukkanlılığımızı korumak kilit noktalar çünkü herkes gergin olacak. Çok fazla baskı var. Bu yüzden sakin ve soğukkanlı olmamız gerekiyor. Bunun bizim için anahtar olduğunu düşünüyorum.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Micic, Bets10’un Onur Konuğu Olarak Final Four’da!

Turkish Airlines Euroleague sahnesinde temsilcimiz Anadolu Efes formasıyla son yıllara damgasını vurmuş, basketbolseverlerin gönlüne taht …