Güncel Haberler

Orlando, Mitchell’a Rağmen Kazanıp Seriyi Yedinci ve Son Maça Taşıdı!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 6. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı Mitchell’a rağmen 103-96’lık skorla geçerek seriye tutundu.

Seriye 3-3 beraberlik geldi ve 7. maç 5 Mayıs’da Cleveland’ın sahasında oynanacak. Kazanan takım adını yarı finale yazdırarak Boston’un rakibi olacak.

Ev sahibi ekipte Paolo Banchero 27 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Franz Wagner 26 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Jalen Suggs 22 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren isimlerdi.

Misafir takımda ise Donovan Mitchell 50 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile MVP performansı sergilese de galibiyet için yeterli olamadı. Darius Garland 21 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Max Strus 10 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Milwaukee’yi Farklı Yenip Konferansı Yarı Finaline Yükseldi

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 6. maçında Indiana Pacers konuk ettiği Milwaukee Bucks‘ı 120-98 …