Güncel Haberler

Indiana, Milwaukee’yi Farklı Yenip Konferansı Yarı Finaline Yükseldi

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 6. maçında Indiana Pacers konuk ettiği Milwaukee Bucks‘ı 120-98 gibi farklı bir skorla geçti.

Bu sonuçla Pacers saha avantajına sahip olmadığı seriyi 2-4 ile geçti ve adını yarı finale yazdırdı. Konferans yarı finalinde yine saha avantajları olmayacak ve rakipleri Knicks olacak. O seri 7 Mayıs’da başlayacak.

Ev sahibi ekipte Obi Toppin 21 sayı, 8 ribaund, 2 asist, T.J. McConnell 20 sayı, 2 ribaund, 9 asist, Pascal Siakam 19 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve Tyrese Haliburton 17 sayı, 6 ribaund, 10 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Misafir takımda ise Damian Lillard 28 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Brook Lopez 20 sayı, 5 ribaund, Bobby Portis 20 sayı, 15 ribaund, 2 asist ve Khris Middleton 14 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Dallas, Evinde Boston’u Yenip Seriye Tutundu

NBA final serisi 4. maçında Dallas Mavericks konuk ettiği Boston Celtics‘i 122-84 gibi farklı bir …