Güncel Haberler

EuroBasket Elemeleri: İtalya, Macaristan Deplasmanında Farklı Kazandı

2025 FIBA EuroBasket elemelerinde milli takımımızın da yer aldığı B grubu ikinci maçında İtalya, konuk olduğu Macaristan‘ı üçüncü çeyrekteki etkili performansı (9-28) sayesinde 62-83 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla İtalya 2-0 ile liderlik koltuğuna otururken, Macaristan ise 0-2 ile son sırada yer aldı.

Misafir takımda Amedeo Tessitori 12 sayı, 7 ribaund, Giordano Bortolani 12 sayı, 2 ribaund, Achille Polonara 10 sayı, 4 asist, Alessandro Pajola 9 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Gabriele Procida 9 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve John Petrucelli 9 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Ev sahibi ekipte ise Zoltan Perl 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Adam Hanga 11 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve David Vojvoda 8 sayı ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …