Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Cedi ile Alperen Karşı Karşıyaya Geldiler

Hazırlık Maçları kapsamında oynanan mücadelede temsilcilerimizden Cedi ile Alperen karşı karşıya geldiler. Houston Rockets, konuk olduğu San Antonio Spurs‘ü 99-89’luk skorla geçmeyi başardı.

Rockets cephesinde Cam Whitmore 15 sayı, 4 ribaund, Amen Thompson 15 sayı, Aaron Holiday 12 sayı, 9 ribaund, 6 asist, Fred VanVleet 12 sayı, 2 ribaund, 3 top çalma, Dillon Brooks 10 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi. Temsilcimiz Alperen Şengün ise 18 dakika sahada kalmasına rağmen 1-7 ikilik, 0-1 üçlük, 1-4 s.atış isabetleriyle sadece 3 sayı üretebildi, istatistiklerine 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, 2 blok ekledi.

Wembanyama’nın forma giymediği Spurs’de ise Zach Collins 18 sayı, 8 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Jeremy Sochan 13 sayı, 2 ribaund, 4 top çalma, Keldon Johnson 11 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Malaki Branham 10 sayı, 6 ribaund ile direnen isimler oldular. Temsilcimiz Cedi Osman ise 22 dakika sahada kalırken 1-3 üçlük, 2-4 ikilik, 2-2 s.atış isabetleriyle 9 sayı üretirken, istatistiklerine 7 ribaund, 2 asist, 2 blok ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İDDİA: Spurs, Cedi’yi Takaslamayı Düşünüyor!

NBA‘deki milli oyuncularımızdan Cedi Osman, takım değiştirebilir. Amerikan medyasında farklı kaynakların doğruladığı habere göre San …