Güncel Haberler

Koç Can ve Erkan, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 3. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Sinan Erdem’de LDLC Asvel Villeurbanne’i konuk edecek.

Karşılaşma öncesi Anadolu Efes koçu Erdem Can açıklamalarda bulundu:

LDLC Asvel Villeurbanne çok fizikli ve atletik oyunculara sahip olan bir takım. Özellikle uzun rotasyonunda hem içeriden hem dışarıdan etkili oyuncuları olan bir takım. Şu ana kadar aldıkları sonuçlar oynadıkları basketbolu göstermiyor. Bu yüzden çok önemli bir maç bizi bekliyor.

Anadolu Efes SK

Formda forvet Erkan Yılmaz ise şu ifadeleri kullandı:

Sezonun ilk çift maç haftasına çıkıyoruz. Burada tabii ki hedefimiz hiç şüphesiz kazanmak. Taraftarımızın desteği ile birlikte ilk galibiyetimizi alacağımızı düşünüyorum. Biz her gün çok çalışarak ve mücadele ederek daha iyiye giderken, taraftarımızın bizim yanımızda olması çok önemli. Biz de onları mutlu etmek için sahada elimizden geleni yapacağız. Umarım kazanarak, galibiyet serimizi başlatacağımız bir maç olur…

Anadolu Efes SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …