Güncel Haberler

Real Madrid, Buesa Arena’dan Son Nefeste Çıkabildi!

Turkish Airlines Euroleague açılış haftası mücadelesinde Real Madrid, Buesa Arena’da konuk olduğu Baskonia‘yı son nefeste 77-79’luk skorla geçti. Baskonia adına Howard son hücumda üçlükten faydalanamadı.

Real’de Guerschon Yabusele 18 sayı, 8 ribaund ile yıldızlaşırken, Sergio Llull 15 sayı, 2 asist, Dzanan Musa 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Vincent Poirier 10 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Baskonia cephesinde ise Chima Moneke 13 sayı, 10 ribaund, Matt Costello 16 sayı, 3 ribaund, Niccolo Mannion 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Markus Howard 10 sayı, 5 asist, Tadas Sedekerskis 8 sayı, 10 ribaund ve Khalifa Diop 8 sayı, 11 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …