Güncel Haberler

Koç Can, Barça Yenilgisi Sonrası Konuştu

Turkish Airlines Euroleague açılış haftası mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, konuk olduğu FC Barcelona karşısında direnememiş ve 91-74 gibi farklı bir skorla kaybetmişti.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in çiçeği burnunda koçu Erdem Can açıklamalarda bulundu:

Çok fazla basit hata yaptık, çok sayıda boş atış kaçırdık. Savunmada ise yeterince sert değildik. Yine de henüz ligin ilk haftasındayız ve daha iyiye gitmeyi umuyoruz. Gelişime açık bir takımız, bence bugün ortaya çıkan sonuç sahadaki oyunu yansıtmıyor. Basit hatalar yaptık, ayrıca hücumda yaptığımız bazı hatalı tercihler farkın bu kadar açılmasına yol açtı. Günün sonunda henüz ilk maçımızı oynadık, EuroLeague’deki her takım gibi daha gidecek çok yolumuz var. Geliştirmemiz gereken detayların farkına vararak bu detayların üzerine çalışmamız ve daha iyiye gitmemiz lazım.

Harika bir oyuncu grubuna sahibiz, buradaki oyuncuların hepsi kazanan oyuncular ve başarıya açlar. Takım kimyamız çok iyi, dürüst olmak gerekirse takımdaki her oyuncunun karakteri çok sağlam. Ayrıca hepsi harika oyuncular. Burada hepimizin amacı en iyi takım olmak, bunun için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Oyuncularıma çok büyük saygı duyuyorum, hepsine çok güveniyorum. Bence aramızda güven duygusunun olması çok önemli. Bu sezon en büyük avantajımız takım kimyamız olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …