Güncel Haberler

RESMİ: Daçka, Can ile Yola Devam Ediyor

Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa iç transferde önemli bir hamle yaptı.

Geçtiğimiz sezon takımın önemli rol oyuncularından birisi olan Can Korkmaz ile yeni sezon için de anlaştıklarını duyurdular.

1.87 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu BSL’de 32 maçta ortalama 17.0 dakika süre alırken 8.1 sayı, yüzde 35.3 üçlük, 1.6 ribaund, 2.3 asist ve BCL’de ise 14 maçta ortalama 16.0 dakika sahada kalırken 5.0 sayı, 1.8 ribaund, 1.9 asist ile katkı vermişti.

Kariyerine Pertevniyale’de TB2L’de başlayan Can, sonrasında sırasıyla Darüşşafaka, Galatasaray, Trabzonspor, Uşak, tekrar Galatasaray, Sakarya, tekrar Galatasaray, Türk Telekom, Pınar Karşıyaka ve tekrar Darüşşafaka formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …