Güncel Haberler

RESMİ: Daçka’dan Ayrılan Olaseni, EuroCup’da Lions Forması Giyecek

Geçtiğimiz günlerde Darüşşafaka Lassa’nın teşekkür ederek yollarını ayırdığı Gabriel Olaseni‘nin yeni adresi ülkesinin 7DAYS EuroCup‘da mücadele eden temsilcisi oldu.

İngiltere milli takımının da bir parçası olan tecrübeli uzun artık London Lions‘ın başarısı için ter dökecek.

2.11 metre boyunda olan 31 yaşındaki İngiliz uzun, geride bıraktığımız sezon BSL’de 32 maçta ortalama 31.1 dakika süre alırken 12.7 sayı, 7.4 ribaund, 1.5 asist ve BCL’de ise 13 maçta ortalama 31.2 dakika sahada kalırken 14.8 sayhı, 6.8 ribaund, 1.8 asist ile katkı vermişti.

Olaseni, Iowa çıkışlı Olaseni, profesyonel kariyerine Almanya’da Brose Bamberg forması ile başlamıştı. Sonrasında sırasıyla Giessen (Almanya) Sassari (İtalya), Orleans (Fransa), Fuenlabrada (İspanya), Wurzburg (Almanya), Bursaspor, Büyükçekmece formalarını da terletmişti. 2021’den bu yana ise Daçka’nın başarısı için mücadele ediyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …